Ilmoita tuloksesi vuoden 2022 tokokoirakkokilpailuun TÄSTÄ!
-------------------------------------------------

Tokokoirakkokilpailun säännöt löydät täältä.

Vuoden 2021 tokokoirakko

1. sija: Katja Virtanen & cockeri Salmari

AVO -> EVL, TK4 & TVA

Salmari on veikeä pieni cockerspanieli. Nuoresta iästään huolimatta Salmari on ehtinyt harrastaa tokoa, rally-tokoa ja agilitya. Myös lintukoiran tehtäviin on saatu vähän tuntumaa. Salmari valioitui tokosta viime syksynä ja nyt keskitymme muihin lajeihin. Salmari on iloinen luppakorva, joka suhtautuu lähes kaikkeen spanielimaisesti häntä heiluen. Kotona se seuraa koko ajan mukana. Salmari rakastaa pitkiä metsälenkkejä ja päikkäreitä kainalossa.

2. sija: Annastiina Lainio & lappis Nana

ALO -> AVO, TK1

Nana on mun ensimmäinen koira, ja ollaan tässä opeteltu kaikki tekemiset yhdessä ensimmäistä kertaa. Nana on aika herkkä koira, tarvitaan paljon toistoja ja tosi paljon kehuja rohkaisuksi! Toko on tällä hetkellä ainoa laji, mutta testattiin verijälkeä viime syksynä ja siitä tuntui myös tykkäävän kovasti.

3. sija: Marikki Mettinen & bortsu Sosuli

AVO

Sosuli on aina valmis jokapaikanhöylä, joka tekee tokotemput tunnollisesti ja niin tarkasti kuin hjaaja vain ne osaa sille opettaa. Vauhdistakaan ei ole puutetta! Vuonna 2021 kisattiin vain tokon avoimessa luokassa, mutta tänä vuonna ollaan jo saatu TK2 ja tähdätäänkin voittajaluokkaan. Tokon lisäksi harrastetaan ja kisataan rally-tokossa ja agilityssä sekä treenaillaan myös paimennusta ja silloin tällöin muitakin lajeja, mitä nyt innostutaankaan kokeilemaan. Sosulin kanssa on hauska harrastaa eikä siitä tarvitse arvuutella, millä tuulella se tänään on – joka päivä on hyvä treenipäivä Sosulin mielestä!

Luokkanousijoita 2021:

  • Tuulia Soininen & cockeri Taju ALO -> AVO
  • Marikki Mettinen & villis Nuttu AVO -> VOI, TK2
  • Marita Ehrnsten ja tsekki Zorro ALO -> AVO, TK1
  • Sandra Näkki & labbis Kaapo AVO -> VOI