Vuoden 2022 tokokoirakko

1. Susanna Korri ja Arvo (Riliis Sällihän Se), 31 pistettä

ALO-AVO, TK1

2. Tarja Junnonaho ja Wilmer (Woodchuck’s Truly Madly Deeply), 17 pistettä

ALO, TK1

Wilmer eli tuttavallisemmin Wilmu on 3-vuotias, maailman kiltein ja iloisin (ja vilkkain)nuori herra.

Tästä vuoden 2022 toko-koirakon 2.sijasta olen erityisen ylpeä, koska Wilmer on ensimmäinen koirani ikinä, jonka kanssa olen tokoa alkanut harrastamaan. Päälajina meillä on Rallytoko, jossa vasta saavutettiin RTK4. Myös noutohommat Wilmua kiinnostelee. Tokossa olisi tavoite tänä vuonna korkata Avo-luokka.


Jaettu 3. sija: Tuulia Soininen ja Taju (Lahjakas Goofy), 16 pistettä

AVO, TK2
Taju eli Lahjakas Goofy on 5-vuotias käyttölinjainen cockerspanieli. Taju on vilkas, herkkä ja erittäin miellyttämisenhaluinen cockeri, joka yrittää aina parhaansa. Tajun kanssa olen harrastanut rodunomaisia juttuja (vesityö suoritettu ja AVO3 spanielienmetsästyskokeesta) sekä agilityä, tokoa (VOI) ja rally-tokoa (MES). Kaikissa lajeissa on tarkoitus edetä niin pitkälle kuin omat ja koiran rahkeet riittää.
Jaettu 3. sija: Marikki Mettinen ja Sosuli (Blinky Tobani), 16 pistettä

AVO, TK2
Sosuli sijoittui tokokoirakkokisassa kolmanneksi nyt jo kolmantena vuotena peräkkäin. Vuonna 2022 kisattiin vielä avoimessa luokassa TK2-mitaliin asti, minkä jälkeen alettiin hioa voittajaluokan kuvioita. Jatkossa tiedossa on siis muiden harrastuslajien ohella seuraavaan tokokoulariin oikeuttavien tulosten metsästystä tämän tunnollisen treenikaverin kanssa
Tokokoirakkokilpailun säännöt löydät täältä.