Vuoden 2023 parhaimmat koiratanssikoirakot

1. Viivi Juntumaa & Daisy (Debbie's Lagavulin Feis Ile)

Daisy on pian 10-vuotias cockerspanieli.

Rally-toko on päälajimme, mutta olemme harrastaneet koiratanssia (freestyle) useamman vuoden siinä sivussa. Tiemme koiratanssikisoihin ei todellakaan ollut suoraviivainen – uusien temppujen harjoittelu on meistä mahtavaa, mutta koiratanssin vapaus, luovuus ja taiteellisuus ovat haastanet toden teolla meitä molempia.

Alokasluokan koreografian idea meillä oli pitkään päätettynä, mutta vihdoin ja viimein se saatiin esityskuntoon syksyllä 2023. Daisy tanssikin kolmessa kisassa kolme kunniamainintaa, sai FS1-koulutustunnuksen ja siirron avoimeen luokkaan. Viimeisen kerran tätä koreografiaa esitettiin, kun meitä pyydettiin esiintymään Messukeskukseen koiratanssin PM-kilpailujen väliajalle.

Tällä hetkellä olemme alkaneet työstää avoimen luokan koreografiaa. Voi olla, että Daisyn ikä tulee vastaan ennen kuin se tulee valmiiksi, mutta tärkeintä meille niin tanssissa kuin muutenkin on yhdessä tekeminen häntä heiluen ja hymyssä suin.

Olemme erittäin otettuja Vuoden koiratanssikoirakko -palkinnosta! Harmillisesti joudumme tyytymään "kisa-kirsulaisen" -rooliin turhan pitkän välimatkan takia, mutta Kirsujen hyvin järjestettyihin kisoihin toimivassa hallissa on aina mukava tulla. Lämmin kiitos seura-aktiiveille!

2. Minna Forsell & Zola

3. Minna Forsell & Zen

4. Aino Askala & Isla

Vuoden 2023 koiratanssin luokkanousijat

Viivi Juntumaa & Daisy FS ALO->AVO
Minna Forsell & Zola HTM AVO->VOI


Onnea rytmikkäille koiratanssikoirakoille!