Agility

Kirsut järjestävät Kirsu-Hallilla vuosittain agilityn alkeis- ja jatkokursseja ja meillä on harjoittelumahdollisuuksia myös edistyneemmille koirakoille. Harrastusvuosi on jaettu neljään noin 12 viikon koulutusjaksoon.

Seurassamme on aktiivisia seurakouluttajia ja hankimme myös ammattivalmentajien koulutuksia jäsenillemme mahdollisuuksien mukaan. Olemme uudistaneet estekalustoa mm. Galicanin Softline-puomilla sekä pehmomuurilla ja -pituudella, ja keräämme aktiivisesti varoja hallin maton uusimiseksi.

Perinteisen agilityn lisäksi meillä harrastetaan hoopersia sekä games-lajeja. Kouluttajamme ovat myös kiinnostuneita koirien hyppy- ja fysiikkataitojen opettamisesta.

Järjestämme virallisia kilpailuja useita kertoja vuodessa Lohjalla Lägi-Areenalla. Kisoissamme on mukavaa ja meille olet lämpimästi tervetullut olitpa aloittamassa kisauraasi tai jahtaamassa kuninkuusluokan tuloksia arvokisoja varten. Kilpailemisen taitoja harjoitellaan epävirallisissa kisoissa omalla hallillamme, missä järjestämme muun muassa epävirallisten kisojen Kirsu Cup -tapahtuman kesän treenitauon aikana.

Agilitystä lajina löydät tietoa Suomen Agilityliiton sivuilta.