Ilmoita tuloksesi vuoden 2022 agilitykoirakkokilpailuun TÄSTÄ!
-------------------------------------------------

Agilitykoirakkokilpailun säännöt löydät täältä.

Vuoden 2021 agilitykoirakkotulokset

1. sija: Susan Nuurtila & papillon Rilla

3-luokka, 1x SM-nolla, 2x muut arvokisanollat, 1x triplanolla, 2x tuplanolla

Rilla on 4- vuotias ja kisaa agilityn 3- luokassa. Se on FI AVA ja FI AVA-H. Agility on meidän päälaji. Rilla on nopea niin jaloistaan kuin oppimaan uusia taitoja. Vapaa-ajalla Rilla nauttii pitkistä lenkeistä metsässä muiden perheen koirien kanssa. Kotona Rilla on todella helppo ja leikkisä tyyppi. Se jaksaa hauskuuttaa muita omalla hauskalla tavallaan. Sen kanssa voi liikkua missä vaan ja se tulee kaikkien kanssa toimeen. Ihana koira kotona ja täydellinen harrastuksissa!

2. sija: Laura Virtanen & villis Vinha

2. lk -> 3. lk, 5x tuplanolla, 3x SERT

Vinha on 4-vuotias keskikokoinen villakoira ja sen kanssa harrastetaan sekä kisataan agilityssä kolmosluokassa. Vinha on saavuttanut agilityssä hyppyvalion arvoon oikeuttavat tulokset ja agilityradoilta siltä puuttuu vielä yksi sertifikaatti. Nuoresta iästä huolimatta on se jo päässyt osallistumaan muutamiin arvokisoihinkin. Vinhan kanssa harrastamisessa parasta on se, että se tekee kaiken aina täysillä ja se rakastaa yhdessä tekemistä! Tulevaisuudessa sen kanssa olisi kiva päästä myös kokeilemaan erityisesti agilityn games-lajeja.

3. sija: Saara Koivumäki & sheltti Turo

3-luokka, 1x muut arvokisanollat, 1x SERT

Turo on 4-vuotias iloinen ja kiltti shelttipoika, jolle pallot ovat erityisen rakkaita. Tehtiinpä mitä tahansa, niin Turo on aina innokkaana mukana touhuamassa. Turo on nopea oppimaan ja tekee aina parhaansa ja on tästä syystä mukava harrastuskaveri. Turon kanssa harrastetaan tällä hetkellä tavoitteellisesti agilitya. Muita harrastuksia ovat lenkkeily, jumppaaminen ja pallon kanssa sekoilu.

Luokkanousijoita 2021 aikana:

  • Leena Syväoja & villis Simeon 1. -> 2. lk
  • Marikki Mettinen & bortsu Sosuli 1. -> 2. lk