Vuoden 2022 agilitykoirakkotulokset

1. Susan Nuurtila ja Rilla (Lagoon Miss Dark Choco Ice), 102 pistettä

3. lk: 2x SM-nolla, 1x muut arvokisanollat, 2x triplanolla, 2x tuplanolla

Rilla on 5- vuotias ja kisaa agilityn 3- luokassa. Se on FI AVA ja FI AVA-H. Agility on meidän päälaji. Rilla on nopea niin jaloistaan kuin oppimaan uusia taitoja. Vapaa-ajalla Rilla nauttii pitkistä lenkeistä metsässä muiden perheen koirien kanssa. Kotona Rilla on todella helppo ja leikkisä tyyppi. Se jaksaa hauskuuttaa muita omalla hauskalla tavallaan. Sen kanssa voi liikkua missä vaan ja se tulee kaikkien kanssa toimeen. Ihana koira kotona ja täydellinen harrastuksissa!

2. Laura Virtanen ja Vinha (Adelynn Archaimbaud), 84 pistettä

3. lk, 2x valioituminen, 1x muut arvokisanollat, 4x tuplanolla

Vinha on 5-vuotias keskikokoinen villakoira ja sen kanssa harrastetaan sekä kisataan agilityssä kolmosluokassa. Vinha saavutti vuonna 2022 agilityssä hyppyvalion sekä agilityvalion arvoon oikeuttavat tulokset, vuonna 2023 on tarkoitus kisata erityisesti uusien virallisten games-lajien parissa. Vinhan kanssa harrastamisessa parasta on se, että se tekee kaiken aina täysillä ja se rakastaa yhdessä tekemistä!

3. Katja Virtanen ja Salmari (Speck Line Äärilahjakas), 69 pistettä

1-3 lk, SERT, 3x tuplanolla

Salmari on 3-vuotias cockerspanieli, jonka kanssa ollaan harrastettu tokoa, agilitya ja rally-tokoa. Vuonna 2022 Salmari ehti nousta agilityssa ykkösistä kolmosiin ennen kuin syksyllä pyöräytti 6 nahkapokaalia maailmaan. Pentulomailun jälkeen jatketaan agilityharrastusta sekä rally-tokoa. Salmari on kiva harrastuskaveri, joka lähtee aina mielellään hommiin!