Koulutukset

Koulutuspaikan saadakseen jäsenellä tulee olla kurssin kohdalla mainitut talkoopisteet pistesaldossaan. Kurssitoiveet tai tiedustelut vapaista paikoista yms. lisätiedot agility (a) lohjankirsut.fi tai kurssitiedoissa olevien lomakkeiden/yhteystietojen kautta.
Ilmoittautuminen kaikkiin koulutuksiin on sitova.

Hei kirsulainen! Täyttyikö toiveittesi kurssi etkä mahtunut mukaan? Huoli pois, sillä irtopaikat tulevat kaupan Kirsujen tuntipörssiin, seuraathan sitä.

RATATREENIT KISAAVILLE JA KISAAMAAN AIKOVILLE

Maanantaisin 15.1.-3.6.2024 klo 17.30-21.15 (ei treenejä 1.4., yht. 20 krt, joista 8 isolla kentällä)
Kouluttaja: agilitytuomari Mia Laamanen
Kurssille mahtuu 10 koirakkoa (8 minimi). Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään, joista ensimmäinen rakentaa radan ja toinen tarvittaessa purkaa sen.

Mahdollistaa ostaa kerralla paikka koko keväälle tai vain 1. jaksoon tammi-maaliskuulle (ensimmäiset 10 krt, joista 4 isolla kentällä).
Hinta jäsenille: koko kevätkausi 400 € ja -20p tai pelkkä 1. jakso 200 € ja -10p. Laskun voi maksaa 2-3 osassa.

Kurssilla harjoitellaan tekniikkaa ja tehdään rataharjoituksia. Koulutusta sovelletaan kullekin koirakolle sopivaksi iän ja osaamistason huomioiden. Treeniporukalla on oma FB-ryhmä, jossa ratavaihtoehdot julkaistaan etukäteen. Ison kentän treenejä pidetään mahdollisesti myöhemmin keväällä Mian omalla kentällä.

Ilmoittaudu tästä mukaan!

MÖLLIKURSSI (täynnä)

Joka toinen torstai 18.1.-28.3.2024 klo 19.30-20.30 (yht. 6 krt)
Kouluttaja: Janika Virtamo

Kurssilla treenataan erilaisia ohjauksia pienillä ratapätkillä. Koulutusta sovelletaan kullekin koirakolle sopivaksi iän ja osaamistason huomioiden.

PUJOTTELUKURSSI (täynnä)

Torstaisin 11.1.-8.2.2024 klo 18.15-19.30 (ei treenejä 1.2., yht. 4 krt)
Kouluttaja: Marikki Mettinen

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu vasta keppejä aloitteleville koirakoille (koiran alaikäraja 1 v): kurssilla harjoitellaan pujottelutaitoja 2by2-menetelmällä, kujakepeillä, ohjureilla tai verkoilla. Kerro lomakkeella, millä menetelmällä haluaisit alkaa tai olet jo alkanut opettaa keppejä koirallesi (tai jos et osaa päättää menetelmää itse). Mikäli mukaan mahtuu, voidaan kurssille ottaa myös kokeneempia koirakoita harjoittelemaan erilaisia lähestymiskulmia ja ohjauksia kepeille.

ISON KENTÄN KONTAKTIKURSSI (täynnä)

Joka toinen tiistai 17.10.-12.12.2023 klo 18.00-20:30 (5 krt)
Kouluttaja Laura Virtanen

Kurssilla harjoitellaan puomia, A:ta ja keinua pysäytys- tai juoksukontakteilla isolla kentällä.
Kurssi soveltuu erityisesti jo kontaktiesteitä osana rataa treenaaville, mutta myös aloittelevammat koiratkot voivat osallistua.

ISON KENTÄN HOOPERS

Keskiviikkoisin 15.11.-20.12.2023 klo 18.00-19.30 (5 krt, ei treenejä 6.12.)
Kouluttaja Anna Väänänen
Hinta jäsenille 55 € ja -5p, ulkopuolisille 86 €, jäsenet etusijalla.

Kurssi soveltuu hoopersia jo hieman treenanneille tai kokeneemmillekin harrastajille. Jos tilaa jää, aivan aloitteleviakin koirakoita voidaan ottaa mukaan, mutta etusija on edes vähän jo lajia harrastaneilla. Treenien aluksi siirretään agilityesteet kentän sivuille ja rakennetaan rata, lopuksi puretaan rata ja kenttä jätetään tyhjäksi.

Ilmoittaudu tästä! Ilmoittautuminen päättyy 8.11. tai, kun ryhmä on täynnä.


Agilityn yhteinen vapaatreenivuoro Kirsu-hallilla

Agilityn ison kentän yhteisvapaaharjoittelulle on varattu molemmat kentät parittomien viikkojen lauantai-iltoina klo 18:00-21:00 ja parillisten viikkojen sunnuntai-iltoina klo 18:00-21:00. Käytössä on silloin hallin molemmat kentät. Mahdolliset koulutukset menee yhteisvapaavuoron edelle, joten tarkistathan kalenterista tilanteen ennen kuin menet paikalle. Yhteisvapaatreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta. Lisää tietoja vapaaharjoittelusta löydät täältä. Vapaaharjoitteluoikeudella voit treenata Kirsu-hallilla myös aina kun Kirsujen kalenterissa on tyhjää, eli kun kenttiä ole varattu muulle toiminnalle.