Koulutukset

Koulutuspaikan saadakseen jäsenellä tulee olla kurssin kohdalla mainitut talkoopisteet pistesaldossaan. Kurssitoiveet tai tiedustelut vapaista paikoista yms. lisätiedot agility (a) lohjankirsut.fi tai kurssitiedoissa olevien lomakkeiden/yhteystietojen kautta.
Ilmoittautuminen kaikkiin koulutuksiin on sitova.

Hei kirsulainen! Täyttyikö toiveittesi kurssi etkä mahtunut mukaan? Huoli pois, sillä irtopaikat tulevat kaupan Kirsujen tuntipörssiin, seuraathan sitä.


AGILITYN ALKEISKURSSI (täynnä)

Tiistaisin 2.4.-21.5.2024 klo 18.30-20.00
Kouluttaja: Susan Nuurtila

Kurssilla luodaan perusta koirakon yhteistyölle ja käydään läpi palkkausta. Esteistä tutustutaan kaikkiin hyppyihin sekä putkeen. Opetellaan myös ensimmäisiä ohjaustekniikoita. Kurssille voi tulla aikuisen tai pentukoiran kanssa - pentujen kanssa tehdään enemmän pohjataitoja. Treenejä sovelletaan muutenkin koirakkokohtaisesti. Minimi-ikäraja n. 4 kk (rokotukset oltava kunnossa ennen kurssin alkua).

HOOPERS-TREENIT
Parillisin torstain 4.4.-30.5.2024 klo 18.00-19.30
Kouluttaja: Anna Väänänen
Kurssilla harjoitellaan hoopersia koirakon tason mukaan pienemmillä tai pidemmillä ratapätkillä. Soveltuu myös aloittelijoille! Treenien aluksi tyhjennetään yhdessä agilitykenttä esteistä.

ISON KENTÄN AGILITYRATATREENIT

Keskiviikkoisin 24.4.-29.5.2024 klo 17.30-21.00 (ei treenejä 1.5.)
Kouluttaja: Laura Virtanen

Kurssilla tehdään isolla kentällä agilityn ratatreeniä. Radasta on aina n. 1-luokan tasoinen ja 3-luokan tasoinen vaihtoehto. Ensimmäinen ryhmä rakentaa radan ja toinen purkaa sen.

RATATREENIT KISAAVILLE JA KISAAMAAN AIKOVILLE (täynnä)

Maanantaisin 15.1.-3.6.2024 klo 17.30-21.15 (ei treenejä 1.4., yht. 20 krt, joista 8 isolla kentällä)
Kouluttaja: agilitytuomari Mia Laamanen
Kurssille mahtuu 10 koirakkoa (8 minimi). Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään, joista ensimmäinen rakentaa radan ja toinen tarvittaessa purkaa sen.

Mahdollistaa ostaa kerralla paikka koko keväälle tai vain 1. jaksoon tammi-maaliskuulle (ensimmäiset 10 krt, joista 4 isolla kentällä).
Hinta jäsenille: koko kevätkausi 400 € ja -20p tai pelkkä 1. jakso 200 € ja -10p. Laskun voi maksaa 2-3 osassa.

Kurssilla harjoitellaan tekniikkaa ja tehdään rataharjoituksia. Koulutusta sovelletaan kullekin koirakolle sopivaksi iän ja osaamistason huomioiden. Treeniporukalla on oma FB-ryhmä, jossa ratavaihtoehdot julkaistaan etukäteen. Ison kentän treenejä pidetään mahdollisesti myöhemmin keväällä Mian omalla kentällä.


MÖLLIKURSSI (täynnä)

Joka toinen torstai 18.1.-28.3.2024 klo 19.30-20.30 (yht. 6 krt)
Kouluttaja: Janika Virtamo

Kurssilla treenataan erilaisia ohjauksia pienillä ratapätkillä. Koulutusta sovelletaan kullekin koirakolle sopivaksi iän ja osaamistason huomioiden.

KIRSUT GOES LÄGI -YHTEISTREENIT

Aika: kerran kuussa perjantaisin klo 16-18 seuraavina päivinä: 2.2., 1.3., 29.3., 26.4., 24.5. (yht. 5 krt)

Kouluttaja: ei kouluttajaa, omatoimiset yhteistreenit.
Mukaan mahtuu: 7 koirakkoa (minimi 6)
Hinta: 55 € ja -5 p.

Lisätietoja: Mitä mainioin tilaisuus päästä Lägin puitteisiin treenaamaan kirsulaisten kesken! Kaikki treenit pitkällä kentällä (2. kenttä). Treeniporukalle tehdään ryhmä Whatsappiin, jossa voidaan sopia yhteisesti treenien teemoista ja vuoroista.


Agilityn yhteinen vapaatreenivuoro Kirsu-hallilla

Agilityn ison kentän yhteisvapaaharjoittelulle on varattu molemmat kentät parittomien viikkojen lauantai-iltoina klo 18:00-21:00 ja parillisten viikkojen sunnuntai-iltoina klo 18:00-21:00. Käytössä on silloin hallin molemmat kentät. Mahdolliset koulutukset menee yhteisvapaavuoron edelle, joten tarkistathan kalenterista tilanteen ennen kuin menet paikalle. Yhteisvapaatreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta. Lisää tietoja vapaaharjoittelusta löydät täältä. Vapaaharjoitteluoikeudella voit treenata Kirsu-hallilla myös aina kun Kirsujen kalenterissa on tyhjää, eli kun kenttiä ole varattu muulle toiminnalle.