Koulutukset

Koulutuspaikan saadakseen jäsenellä tulee olla kurssin kohdalla mainitut talkoopisteet pistesaldossaan. Kevätkokouksessa 16.3.2018 tehdyn Kirsu-hallin sääntömuutoksen johdosta nartut voivat jatkossa osallistua koulutuksiin myös kiima-aikana narttusuojat jalassa!

Tiedustelut vapaista paikoista yms lisätiedot agility (a) lohjankirsut.fi

AGILITYKOULUTUKSET KEVÄT 2020

Sitovat ilmoittautumiset 16.3.2020. mennessä lomakkeella :

https://forms.gle/v496HR3qF2Vc6Say7

KESKIVIIKOT 1.4.-20.5.

KLO 20-21.30 TOKO-puoli möllit, kisaavat, kisaamaan aikovat (min 3/max 6 koirakkoa) hinta 48 € JA -6 pistettä

Harjoitellaan perusohjauksia sekä uusia tekniikoita. Tehdään rataharjoituksia, joissa käytetään kisaratoja. treenit voidaan soveltaa myös koiran osaamistason mukaisesti ja radan voi suorittaa osissa!

TORSTAIT 2.4.-21.5.2020

Paremmaksi pujottelijaksi (max 4 koirakoa), kouluttaja Anu Luoto

klo 18.00-19.00 - hinta 48 € ja -6 pistettä

Kurssilla keskitytään ainoastaan pujottelun alkeis- ja jatkokoulutukseen. Kurssilla käytetäänverkkoja sekä ohjureita, mutta myös muita pujottelun koulutusmetodeja käydään läpi. Tavoitteena on opettaa ohjaajille verkkojen/ohjureiden turvallinen käyttö ja periaatteet. Verkkojen/ohjureiden avulla koiralle pyritään saamaan alusta saakka rytmikäs, nopea, oikea-asentoinen ja itsenäinen pujottelusuoritus. Kurssi soveltuu sekä aloitteleville että pujottelun jo osaaville koirakoille. Koiran tulee olla vähintään 12 kk ikäinen.

SUPERMÖLLIT/MÖLLIT (min 3 – max 6 koirakkoa kouluttaja Anu Luoto

klo 19-20.30 – hinta 48 € ja -6 pistettä

4xrata/ohjaustekniika+4xkontaktit

Kurssilla tehdään erimittaisia radanpätkiä sekä harjoitellaan erityisesti kontaktiesteitä. Pujottelun lisäksi käydään läpi perusohjauksia ja vahvistetaan koirien esteosaamista tekemällä erikoisesteitä yksittäin. Lisäksi kiinnitetään huomioita koiran motivointiin ja yhteistyöhön. Koulutus sovelletaan koirakon osaamistason mukaan.