Koulutukset

RALLY-TOKON ALKEISJATKOKURSSI

Torstaisin 25.8.-15.9. klo 18-19 (kesto 4 kertaa)

Kouluttaja Bea Suominen.

Kurssille mahtuu 5 koirakkoa (minimi 3). Hinta 24 € ja -2 talkoopistettä. Ulkopuolisille hinta 49 €, Kirsujen jäsenet etusijalla.

KURSSIN KUVAUS: Kurssilla tehdään ALO- ja AVO-luokan kylttejä yksittäin sekä radan muodossa. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti alkeet jo osaaville ja kisaamaan tähtääville, mutta jos paikkoja jää, myös vasta-alkajia otetaan mukaan.

ILMOITTAUTUMISET sähköpostilla 18.8. mennessä: bea.suominen(a)gmail.com. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä koirasi rodun ja harrastustaustan.

ALO-AVO-RATATREENIT

Keskiviikkoisin 14.9.-14.12. klo 18-19:30 (kesto 15 kertaa)

Kouluttaja Piritta Laine.

Kurssille mahtuu 6 koirakkoa (minimi 4). Hinta 90 € ja -7,5 talkoopistettä.

KURSSIN KUVAUS: Kurssilla tehdään kisaratoja alo-avo tason mukaan. Alussa rata rakennetaan yhdessä, sen jälkeen rataantutustuminen ja sitten koirakko kerrallaan suorittaa radan. Radalla ollaan yksi koirakko kerrallaan.

ILMOITTAUTUMISET sähköpostilla 1.9. mennessä: pirittalaine1(a)gmail.com. Myös ihan aloittelijoilla on mahdollista osallistua kurssille.

VOI-MES-RATATREENIT

Keskiviikkoisin 14.9.-14.12. klo 19:30-21 (kesto 15 kertaa)

Kouluttaja Riitta Nenonen.

Kurssille mahtuu 8 koirakkoa (minimi 4). Hinta 90 € ja -7,5 talkoopistettä.

KURSSIN KUVAUS: Kurssilla tehdään kisaratoja, pääasiassa mes-ratoja. Alussa rakennetaan rata yhdessä, sen jälkeen rataantutustuminen ja sitten koirakko kerrallaan suorittaa radan. Radalla ollaan yksi koirakko kerrallaan.

ILMOITTAUTUMISET sähköpostilla alkaen15.8.2022 ja 1.9. mennessä: nenonen.riitta(a)gmail.com.

RALLY-TOKON RATATREENIPÄIVÄ - SIRKE VIITASEN KOULUTUS

Lauantaina 26.11. klo 10-17 (1 kerta)

Kouluttaja Sirke Viitanen, esittely: https://tuuriski.webnode.fi/kouluttaja/ (seuran ulkopuolinen).

Koulutukseen mahtuu 10-14 koirakkoa. Hinta 32 € ja -1 talkoopiste, etusijalla Kirsujen jäsenet. Ulkopuolisille hinta 58 €.

KURSSIN KUVAUS: Koulutuspäivä toteutetaan ratatreenin muodossa ja osa koulutusajasta on yhteistä rataantutustumista. Yhteisen ajan vuoksi jokaisen ohjaajan tulisi osata kylttitehtävät, mutta oman henkilökohtaisen treeniaikansa voi tietenkin käyttää vaikka yksittäisten tehtävien hiomiseen. Päivä jaetaan ryhmiin ilmoittautuneiden tason mukaan ja päivän pituus riippuu osallistujamäärästä.

ILMOITTAUTUMISET sähköpostilla jäsenille 8.8. alkaen, ulkopuolisille 22.8. alkaen: tuija.hurmekoski(a)gmail.com

Kerro nimesi, koirasi nimi ja rotu, koulutustasonne/ryhmä sekä oletko Kirsujen jäsen.

Rallytokon vapaatreeni vuoro Kirsu-hallilla

Rallytoko-treeneihin on on varattu tunti sunnuntai-iltaisin klo 18-19. Vuoro on agi/tokokentällä. Omatoimitreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta.