Koulutukset

Koulutuspaikan saadakseen jäsenellä tulee olla kurssin kohdalla mainitut talkoopisteet pistesaldossaan. Tiedustelut vapaista paikoista yms. lisätiedot rallytoko (a) lohjankirsut.fi tai kurssitiedoissa olevien lomakkeiden/yhteystietojen kautta.

Alkuvuoden 2023 rally-tokon kurssitarjonnan löydät tältä sivulta ja kaikille kursseille ilmoittaudutaan TÄMÄN LOMAKKEEN kautta.

RALLY-TOKON ALKEET - KURSSI TÄYNNÄ


Keskiviikkoisin 11.1.-15.2.23 klo 18-19 (6 krt)

Kouluttaja Riitta Nenonen

Kurssille mahtuu 4 koirakkoa (minimi 3). Hinta 48 € ja -6 p. Ulkopuolisille hinta 78 €, jäsenet etusijalla.

Kurssin tavoitteena on oppia perustaidot alokasluokkaa varten. Ensimmäinen kerta on teoriaa etänä, muut käytännön harjoituksia, joilla opetellaan muun muassa käsikosketus, perusasento, samanaikainen liikkeellelähtö, koirakon sijainti kylttiin nähden jne.

ALO/AVO-RATATREENIT

Tiistaisin 10.1.-28.3.23 klo 17:30-19 (12 krt)

Kouluttaja Piritta Laine

Hinta 96 € ja -12 p. Ulkopuolisille hinta 135 €, jäsenet etusijalla.

Kurssilla tehdään kisaratoja ALO-AVO-tason mukaan. Rata rakennetaan ja siihen tutustutaan yhdessä. Rata suoritetaan yksi koirakko kerrallaan ja sen voi tehdä myös osissa, eli sopii myös aloitteleville lajin treenaajille.

VOI/MES-RATATREENIT - KURSSI TÄYNNÄ

Joka toinen tiistai (parilliset) 10.1.-21.2. klo 19-21 (4 krt)

Kouluttaja Riitta Nenonen

Kurssille mahtuu 8 koirakkoa(minimi 4). Osallistujat jaetaankahteen ryhmään. Hinta 32 € ja-4 p.Kurssilla tehdään kisaratoja,pääasiassa MES-ratoja, joitavoidaan tarpeen mukaanvarioida VOI-koirakoillesopivaksi. Rata rakennetaan jasiihen tutustutaan yhdessä.Rata suoritetaan yksi koirakkokerrallaan.

TEKNIIKKATREENIT - KURSSI TÄYNNÄ

Joka toinen tiistai (parittomat) 17.1.-28.2.23 klo 19-20:30 (4 krt)

Kouluttaja Sari Hujanen

Kurssille mahtuu 6 koirakkoa (minimi 3). Hinta 32 € ja -4 p.

Kurssilla harjoitellaan kylttien ohjaustekniikoita ja tekniikoita opettaa koiralle eri tehtäviä (mm. peruutusta, eteentuloa, käännöksiä) sekä haastavia kylttiyhdistelmiä. Kurssi soveltuu kaikille luokkatasoille, mutta koiran tulee osata perusseuraaminen.

Lisätietoja kursseista voit kysyä: rallytoko@lohjankirsut.fi

Rallytokon yhteisvapaatreeni vuoro Kirsu-hallilla

Rally-tokon ison kentän yhteisvapaaharjoittelulle on varattu molemmat kentät parillisten viikkojen lauantai-iltoina klo 18:00-20:00 ja parittomien viikkojen sunnuntai-iltoina klo 18:00-20:00. Käytössä on silloin hallin molemmat kentät. Mahdolliset koulutukset menee yhteisvapaavuoron edelle, joten tarkistathan kalenterista tilanteen ennen kuin menet paikalle. Yhteisvapaatreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta. Lisää tietoja vapaaharjoittelusta löydät täältä. Vapaaharjoitteluoikeudella voit treenata Kirsu-hallilla myös aina kun Kirsujen kalenterissa on tyhjää, eli kun kenttiä ole varattu muulle toiminnalle.