Koulutukset

Koulutuspaikan saadakseen jäsenellä tulee olla kurssin kohdalla mainitut talkoopisteet pistesaldossaan. Tiedustelut vapaista paikoista yms. lisätiedot rallytoko (a) lohjankirsut.fi tai kurssitiedoissa olevien lomakkeiden/yhteystietojen kautta.

Alkuvuoden 2023 rally-tokon kurssitarjonnan löydät tältä sivulta ja kaikille kursseille ilmoittaudutaan TÄMÄN LOMAKKEEN kautta.

TÄSMÄTREENIT - TÄYNNÄ!

Keskiviikkoisin 22.3.-24.5. klo 18-19:30 (10 krt)

Kouluttaja Minna Forsell. Kurssille mahtuu 6 koirakkoa (minimi 4).Hinta 80 € ja -10 p.

Kurssilla ei tehdä varsinaistarataharjoittelua, vaan keskitytään kunkin ohjaajan omien toiveidenmukaisiin asioihin, haasteisiin tai ongelmiin rally-tokossa. Kurssi soveltuu kaikille luokkatasoille ja myös aloitteleville. Lisätietoja: minna.forsell@gmail.com

Lisätietoja kursseista voit kysyä: rallytoko@lohjankirsut.fi

Rallytokon yhteisvapaatreeni vuoro Kirsu-hallilla

Rally-tokon ison kentän yhteisvapaaharjoittelulle on varattu molemmat kentät parillisten viikkojen lauantai-iltoina klo 18:00-20:00 ja parittomien viikkojen sunnuntai-iltoina klo 18:00-20:00. Käytössä on silloin hallin molemmat kentät. Mahdolliset koulutukset menee yhteisvapaavuoron edelle, joten tarkistathan kalenterista tilanteen ennen kuin menet paikalle. Yhteisvapaatreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta. Lisää tietoja vapaaharjoittelusta löydät täältä. Vapaaharjoitteluoikeudella voit treenata Kirsu-hallilla myös aina kun Kirsujen kalenterissa on tyhjää, eli kun kenttiä ole varattu muulle toiminnalle.