Koulutukset

RATAKURSSI

KURSSIN KOHDERYHMÄ: Kurssi on suunnattu Kirsujen jäsenille. Tehdään rata, jossa voi käydä testaamassa omia taitojaan ja hioa haluamiaan liikkeitä. Edellytyksenä perustaidot rally-tokossa ja sitoutuminen kennelliiton rokotusohjelman mukaisiin rokotuksiin.

KURSSIN SISÄLTÖ: Kouluttaja tuo hallille joka treenikerralle erilaisen radan. Radat ovat rallyn ylituomareiden virallisia koeratoja. Rata suoritetaan oman koiran tason mukaan, jättämällä ne liikkeet tekemättä, joita ei vielä osata. Radat voidaan haluttaessa videoida. Lähinnä käytämme voittaja-ja mestariluokan ratoja.

KURSSIN KESTO: 14.9.–9.11.2021 kello 18.00–19-00, jos osallistujia on viisi. Max. osallistujamäärä 8, jolloin aika on 18.00–20.00. Viisi koulutuskertaa.

Hinta: 30€ ja 4 talkoopistettä.

Ilmoittautumiset rallytoko@lohjankirsut.fi

Esitä toivomuksesi, haluatko kello 18 alkavaan ryhmään vai myöhempään ryhmään. Ensimmäisessä ryhmässä rakennetaan rata yhdessä, toisen lopuksi se puretaan.Rallytokon vapaatreeni vuoro Kirsu-hallilla

Rallytoko-treeneihin on on varattu tunti sunnuntai-iltaisin klo 18-19. Vuoro on agi/tokokentällä. Omatoimitreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta.