Ilmoita tuloksesi vuoden 2022 nosework-koirakkokilpailuun TÄSTÄ!
-------------------------------------------------

Vuoden nosework-koirakkokilpailun säännöt löydät täältä.

Vuoden 2021 nosework-koirakko

1. sija: Anu Luoto ja borter Navi

1 lk -> 2 lk

Navi on nyt 6-vuotias borderterrieriuros. Navin päälajina on nosework, jota on harrastettu nelisen vuotta. Ensimmäisissä kokeissa käytiin syksyllä 2020 ja vuoden 2021 aikana noustiin kaikkien etsintämuotojen kokeissa 2. luokkaan. Yhden etsintämuodon kokeita ei ole juuri vielä käyty. Hajutyöskentelykokemusta Navilla on puolen vuoden ikäisestä ja ensimmäinen opetettu haju oli lepakon haju. Navin kanssa on tehty myös vähän agilityä, mejää ja vesiriistaa, mutta paukkuarkuuden takia viimeksi mainitut ovat jääneet pois. Uutena luevaltauksena on koiratanssi, jonka temppuharjoitukset aloitettiin syksyllä 2021.

2. sija: Tua Axelsson ja kk-mäykky Selma


1. lk

Selma on Magdan 6-vuotias tytär. Selmalla puuttuu yksi täyden pisteen tulos 1. luokassa. Noseworkin lisäksi Selman kanssa treenataan agilityä ja kisataan siinäkin 1. luokassa.


3. sija: Tua Axelsson ja kk-mäykky Magda

2. lk

Magda on 10 v ja on harrastanut agilityä, rally-tokoa, jossa suorittanut RTK1 ja mejää, jossa on VOI-luokassa. Nosework on ollut hyvä ja Magdalle mahtava tapa purkaa mäykkyenergiaa varsinkin talvella, kun keli on haastava. Magda tekee kaiken samalla innolla!