Koulutukset

Mikäli kiinnostusta on, niin tokotreenit jatkuvat syksyn ajan 4-5 kerran kursseina. Kun edellinen kurssi loppuu, niin seuraava alkaa. Jokaiselle kurssille otetaan erikseen ilmoittautumiset.

10.9.2020 aloittaa 1-2 TOKO-ryhmää riippuen ilmoittautuneiden määrästä.

TOKO1-ryhmä: Torstaisin 10.9.- 8.10.2020 (5 kertaa) klo. 18.00 - n.19.30, max 6 koirakkoa, kouluttajana Minna Forsell

TOKO2-ryhmä: Torstaisin 10.9.- 8.10.2020 (5 kertaa) klo. 19.30 - n.21.00, max 6 koirakkoa, kouluttajana Minna Forsell

Alustava kurssin sisältö painottuu noutoliikkeen hiomiseen ja käytössä olevan ajan puitteissa harjoittelemme myös jotain muuta.

Molemmissa ryhmissä on periaatteessa sama ohjelmarunko, josta voidaan poiketa koirakon tarpeen mukaan miten vain. Halutessaan ohjaaja voi ilmoittautuessaan laittaa myös aiheen, johon haluaisi erityisesti treeniä,

jolloin sen koirakon treenivuorot voidaan käyttää ohjaajan oman toiveen mukaiseen treeniin. Treenin aikana otetaan myös ryhmäpaikallaolo yleensä treenin alkuun.

Alustava sisältö:
  • 10.9. noutoliikkeen tunnetilat, seuraaminen
  • 17.9. noutoliike pilkottuna osiin, kaukot
  • 24.9. noutoliikkeen osasten koulutus, merkin kierto
  • /merkille meno
  • 1.10. noutoliike osien ketjutus, luoksetulo
  • 8.10. noutoliike ennakkovihjeet, ympyrään lähetys / ruutu

Ryhmäläisten yhteiskäytössä on FB-ryhmä, jossa voidaan viestitellä treenien sisällöistä poissaoloista, yms. Kurssin hinta 30 € ja -3,75 talkoopistettä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan ryhmään mielummin haluaisit ja sopiiko toinen ryhmä, mikäli toinen on jo täynnä. Lisäksi mikäli et ole aiemmin ollut torstaitokoissa, niin kerro tokotaustasi ja osallistuvan koiran mahdollinen koeluokka.Ilmoittautumiset sähköpostilla toko (a) lohjankirsut.fi

Tokon vapaatreeni vuoro Kirsu-hallilla

Toko-treeneihin on on varattu puolitoista tuntia sunnuntai-iltaisin klo 19-20.30. Joka kuukauden 1. perjantaina treenivuoro tokossa kilpaileville koirakoille klo 17-19. Käytössä ovat hallin molemmat kentät. Omatoimitreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta.