Koulutukset

TOKO KISANOMAINEN TORSTAISIN 22.8.-12.9. KLO 18:00-20:00
Kouluttajana Pia Kareinen

Kurssin kesto 4 käyntikertaa 2 h kerta, kurssille otetaan 6 koirakkoa Kurssinhinta 48 € ja talkoovelvoite -4 talkoopistettä. Jos kurssille jää tilaa, tai se on vaarassa peruuntua, voidaan ottaa myös ulkopuolisia koirakoita. Hinta on ulkopuolisille 72 €

KURSSIN KOHDERYHMÄ: Kurssi on suunnattu Kirsun jäsenille, jotka kilpailevat tokossa. Edellytyksenä on sitoutuminen Kennelliiton rokotusohjelman mukaisiin rokotuksiin.

KURSSIN SISÄLTÖ: Käydään läpi toko liikkeitä kilpailun omaisesi. Harjoitukset tehdään kunkin koirakon toiveiden ja tasojen mukaan. Jokaisella kerralla suoritetaan myös paikallaololiikkeet.

Ilmoittautumiset 7.8. mennessä sähköpostiin toko (a) lohjankirsut.fi otsikko ”toko kisanomainen 1”

PERUSTOTTELEVAISUUS 3 TORSTAISIN 22.8.-12.9. KLO 20:00-21:00
Kouluttajana Ruth Stenius-Levänen

Kurssin kesto 4 käyntikertaa, kurssille otetaan 6 koirakkoa. Kurssinhinta 24 € ja talkoovelvoite -2 talkoopistettä.

Jos kurssille jää tilaa, tai se on vaarassa peruuntua, voidaan ottaa myös ulkopuolisia koirakoita. Hinta on ulkopuolisille 46 €

KURSSIN KOHDERYHMÄ: Kurssi on suunnattu tottelevaisuuskoulutusta haluaville Kirsun jäsenille. Edellytyksenä on sitoutuminen Kennelliiton rokotusohjelman mukaisiin rokotuksiin.

KURSSIN SISÄLTÖ: Käydään läpi perustottelevaisuutta koirakon toiveiden mukaan. Harjoitukset tehdään kunkin koirakon toiveiden ja tasojen mukaan. Toiveita voi laittaa jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset 7.8.. mennessä sähköpostiin toko (a) lohjankirsut.fi otsikko ”Perustottelevaisuus 3” 1

Tokon vapaatreeni vuoro Kirsu-hallilla

Toko-treeneihin on on varattu puolitoista tuntia sunnuntai-iltaisin klo 19-20.30. Joka kuukauden 1. perjantaina treenivuoro tokossa kilpaileville koirakoille klo 17-19. Käytössä ovat hallin molemmat kentät. Omatoimitreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta.