Koulutukset

PENTUKURSSI PERJANTAISIN 3.5.-31.5. KLO 18:00-19:00
kouluttajana Ruth Stenius-Levänen

Kurssin kesto 5 käyntikertaa, joista ensimmäinen ilman koiraa hallin toimistossa.Kurssinhinta 30 € ja talkoovelvoite -2,5 talkoopistettä.

Jos kurssille jää tilaa, tai se on vaarassa peruuntua, voidaan ottaamyös ulkopuolisia koirakoita. Hinta on ulkopuolisille 50€

KURSSIN KOHDERYHMÄ: Kurssi on suunnattu Kirsun jäsenten alle 1v ikäisille pennuille, joilla on Kennelliiton rokotusohjelman mukaiset rokotukset.

KURSSIN SISÄLTÖ: Käydään läpi pentujen kouluttamiseen liittyviä perusasioita, positiivisen vahvistamisen kautta. Kuten lähellä pysyminen, luopuminen, rauhoittuminen ja kohdetyöskentely. Käydään läpi palkkaamisen osalta, sen laatua suuntaa ja oikea-aikaisuutta, sekä miten nämä vaikuttavat koiran oppimiseen.Tehdään erilaisia harjoituksia yllämainittuihin asioihin liittyen. Harjoitukset tehdään kunkin koirakon toiveiden ja tasojen mukaan.

Ilmoittautumiset 15.4. mennessä sähköpostiin toko (a) lohjankirsut.fi otsikko Pentukurssi

BH kokeeseen valmistava kurssi MAANANTAIT 18.3.-29.4. klo 17:00-18:00
Kouluttajana Ruth Stenius-Levänen

Kurssin kesto 6 käyntikertaa osallistujamäärä 6. Kurssinhinta on jäsenille 36 € ja talkoovelvoite -3 talkoopistettä.

Jos kurssille on tilaa, tai se on vaarassa peruuntua, voidaan ottaa myös ulkopuolisia koirakoita. Hinta on ulkopuolisille 56€.Kurssin kohderyhmä

Kurssi on suunnattu BH (käyttäytymiskokeeseen) aikoville koirakoille. Kurssille tullessa tulee koiran jo osata seuraamisen alkeet, sekä istu ja maahan käskyjen merkitys.

Kurssin sisältö

Käydään BH kokeen liikkeitä lävitse, tutustutaan koeohjeisiin. Tarvittaessa opastetaan myös miten ko. kokeisiin voidaan ilmoittautua. Ilmoittautumiset 10.3. mennessä sähköpostiin toko (a) lohjankirsut.fi otsikko ”BH kurssi”

Tottelevaisuuden perusteet 2 MAANANTAIT 18.3.-29.4. klo 18:00-19:00
Kouluttajana Ruth Stenius-Levänen

Kurssin kesto 6 käyntikertaa osallistujamäärä 6. Kurssinhinta 36 € ja talkoovelvoite -3 talkoopistettä.

Jos kurssille on tilaa, tai se on vaarassa peruuntua, voidaan ottaa myös ulkopuolisia koirakoita. Hinta on ulkopuolisille 56€)

Kurssin kohderyhmä ja aiheet

Kurssi on avoin kaikille Kirsun jäsenille. Sopii niin aloitteleville, kun jo pidemmällä oleville lajista riippumatta. Tarvittaessa käymme läpi myös perustottelevaisuuteen liittyviä ongelmia koirakkokohtaisesti.

Kurssin sisältö

Käydään läpi koulutuksen perus asioita, positiivisen vahvistamisen kautta. Mikä on lähellä pysymisen, luopumisen, rauhoittumisen ja kohdetyöskentelyn merkitys koulutuksessa. Käydään läpi palkkaamisen osalta, sen laatua suuntaa ja oikea-aikaisuutta, sekä miten nämä vaikuttavat koiran oppimiseen. Tehdään erilaisia harjoituksia yllämainittuihin asioihin liittyen. Harjoitukset tehdään kunkin koirakon toiveiden ja tasojen mukaan.

Ilmoittautumiset 10.3. mennessä sähköpostiin toko (a) lohjankirsut.fi otsikko ”Tottelevaisuuden perusteet 2”

TOKO 2019 2-jakso


TOKO1-ryhmä:
Torstaisin 29.3.-23.5.2019 (9 kertaa) klo. 18.00 - n.19.30, max 6 koirakkoa, kouluttajana Minna Forsell

Parittomina viikkoina (5kpl) ohjattua treeniä. Pääpaino ohjaajan tietotaidon kasvattamisessa ajatellen luoksetulo + pysähdykset ja noudoissa (erityisesti ohjattu nouto, tunnistusnouto, kiertonouto, mutta koirakon tason mukaan suunnitellaan treenit)

Parillisina viikkoina (4kpl) videoidut liikkuroidut koerutiinitreenit, jossa "liikkuri vaihtuu". Pääpaino koerutiinin hakemisessa: mm. koiran valmisetelu ennen liikettä, koiran ohjaaminen liikkeen aikana ja koiran valmistelu seuraavaan liikkeeseen.

Kurssin hinta 51 € ja talkoovelvoite -7 talkoopistettä.

Ilmoittautumiset TOKO1-ryhmään 18.3.2019 mennessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä tokotaustasi ja osallistuvan koiran mahdollinen koeluokka.
Ilmoittautumiset sähköpostilla toko (a) lohjankirsut.fi


TOKO2-ryhmä:
Torstaisin 29.3.- 23.5.2019 (9 kertaa) klo n.19.30-21.00, max 6 koirakkoa, kouluttajana Minna Forsell


Parittomina viikkoina (5kpl) ohjattua treeniä. Pääpaino ohjaajan tietotaidon kasvattamisessa
ajatellen luoksetulo + pysähdykset ja noudoissa (erityisesti ohjattu nouto, tunnistusnouto, kiertonouto, mutta koirakon tason mukaan suunnitellaan treenit)

Parillisina viikkoina (4kpl) videoidut liikkuroidut koerutiinitreenit, jossa "liikkuri vaihtuu". Pääpaino koerutiinin hakemisessa: mm. koiran valmisetelu ennen liikettä, koiran ohjaaminen liikkeen aikana ja
koiran valmistelu seuraavaan liikkeeseen.


Kurssin hinta 51 € ja talkoovelvoite -7 talkoopistettä. Ilmoittautumiset TOKO2-ryhmään 18.3.2019 mennessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä tokotaustasi ja osallistuvan koiran mahdollinen koeluokka.
Ilmoittautumiset sähköpostilla toko (a) lohjankirsut.fi

Tokon vapaatreeni vuoro Kirsu-hallilla

Toko-treeneihin on on varattu puolitoista tuntia sunnuntai-iltaisin klo 19-20.30. Joka kuukauden 1. perjantaina treenivuoro tokossa kilpaileville koirakoille klo 17-19. Käytössä ovat hallin molemmat kentät. Omatoimitreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta.