Koulutukset

ARKITOTTELEVAISUUSKURSSI

Perjantaisin 11.3.-8.4.2022 klo 18-19 (5 kertaa)

Kouluttaja Bea Suominen.

Kurssi toteutuu, mukaan mahtuu vielä 2 koirakkoa! Hinta 20 € ja -2,5 talkoopistettä.

KURSSIN KUVAUS: Kurssi on tarkoitettu pennuille sekä vanhemmille koirille, joilla ei ole aiempaa koulutustaustaa. Kurssilla harjoitellaan arkea helpottavia taitoja positiivisen vahvistamisen kautta. Ohjaajan ikä vähintään 16 v. Koulutus tapahtuu ryhmäkoulutuksena. Ensimmäisellä kerralla halliin tullaan ensin ilman koiria.

Koirien on oltava rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti, rokotukset tarkistetaan ensimmäisellä kerralla.

Ennen kurssin alkua pyydän jokaista ohjaajaa lähettämään sähköpostitse koiran iän ja rodun/rodut, omat tavoitteet ja asiat, joissa toivoo opastusta.

ILMOITTAUTUMINEN ja ennakkotiedot sähköpostilla mahdollisimman pian: bea.suominen@gmail.com

LIIKKUROITUA TOKOA 2

Perjantaisin 25.3.–13.5. klo 20–21:30 (kesto 8 kertaa, joista isolla kentällä 15.4., 29.4., 13.5.)

Kurssin vastuuhenkilö Marikki Mettinen.
Kurssille mahtuu 6-7 koirakkoa (minimi 3). Hinta 48 € ja -4,5 talkoopistettä.

KURSSIN KUVAUS: Kurssilla ei ole varsinaista koulutusta, vaan osallistujat liikkuroivat/avustavat vuorotellen toisiaan. Kurssille saa osallistua kaikentasoiset kirsulaiset tokoilijat ALOsta EVL:ään. Omien liikkeiden lisäksi tulee tutuksi muidenkin luokkien liikkeet, kun jokainen pääsee auttamaan toisia.

Kurssia varten on tehty uusien sääntöjen mukaiset rautalankaversiot kaikkien luokkien liikkeistä ja liikkuroinnista, eli ei tarvitse arkailla osallistumista, jos ei ole ennen liikkuroinut! Jokaisella kurssikerralla on oma teemansa, mutta omat teemat saa myös halutessaan vapaasti valita. Lisäksi jokaisella kerralla tehdään yhteinen paikallaolo.

Noudatamme voimassa olevia koronarajoituksia ja hallin ohjeita. Koirien on oltava rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

ILMOITTAUTUMISET alla olevalla linkillä 18.3.2022 mennessä.

https://tinyurl.com/2p84wd2t


Tokon vapaatreeni vuoro Kirsu-hallilla

Toko-treeneihin on on varattu puolitoista tuntia sunnuntai-iltaisin klo 19-20.30. Joka kuukauden 1. perjantaina treenivuoro tokossa kilpaileville koirakoille klo 17-19. Käytössä ovat hallin molemmat kentät. Omatoimitreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta.