Koulutukset

Koulutuspaikan saadakseen jäsenellä tulee olla kurssin kohdalla mainitut talkoopisteet pistesaldossaan.Tiedustelut vapaista paikoista yms. lisätiedot toko (a) lohjankirsut.fi tai kurssitiedoissa olevien lomakkeiden/yhteystietojen kautta.

Hei kirsulainen! Täyttyikö toiveittesi kurssi etkä mahtunut mukaan? Huoli pois, sillä irtopaikat tulevat kaupan Kirsujen tuntipörssiin, seuraathan sitä.

Koulutuspaikan saadakseen jäsenellä tulee olla kurssin kohdalla mainitut talkoopisteet pistesaldossaan.Tiedustelut vapaista paikoista yms. lisätiedot toko (a) lohjankirsut.fi tai kurssitiedoissa olevien lomakkeiden/yhteystietojen kautta.

Hei kirsulainen! Täyttyikö toiveittesi kurssi etkä mahtunut mukaan? Huoli pois, sillä irtopaikat tulevat kaupan Kirsujen tuntipörssiin, seuraathan sitä.


NUORTEN KOIRIEN TAVOITTEELLINEN TOKORYHMÄ (täynnä)

Keskiviikkoisin 10.1.-27.3.2024 klo 18.00-19.30 (yht. 12 krt., joka toinen kerta isolla kentällä)
Kouluttaja: Marie Isaksson

Kurssi on suunnattu nuorille, alle 3-vuotiaille koirille, joiden kanssa tähdätään tavoitteellisesti tokokokeisiin. Mikäli tilaa jää, mukaan voidaan ottaa myös yli 3-vuotiaita koiria. Kurssikerroilla jokainen treenaa vuorollaan, mutta myös yhteiselle treenihetkelle tai paikallaoloharjoitukselle varataan aikaa jokaiselta kerralta. Myös paritreenit ovat mahdollisia koirien häiriöherkkyydestä riippuen. Ison kentän kerroilla treeniryhmä järjestää aluksi halliin ison kentän, joka jätetään seuraavaa kurssia varten halliin.

LIIKKUROITUA TOKOA ISOLLA KENTÄLLÄ (täynnä)

Keskiviikkoisin 10.1.-27.3.2024 klo 19.30-21.15 (yht. 12 krt., kaikki isolla kentällä)
Kouluttaja Marie Isaksson

Kurssilla harjoitellaan tokoa liikkuroituna isolla kentällä. Kaikki ALO-EVL-tasoiset koirakot ovat tervetulleita mukaan! Jokaisella treenikerralla tehdään yhteinen paikallaolo. Myös suunnitellut paritreenit ovat mahdollisia. Treeniryhmä järjestelee ison kentän treenien aluksi (joka toinen viikko iso kenttä on valmiina hallissa) ja palauttaa lopuksi halliin kaksi kenttää.

TOKOKLINIKKA (täynnä)

Aika: su 14.1.24, su 4.2.24, la 24.2.24, la 16.3.24, ja la 30.3.24 (yht. 5 krt., kaikki isolla kentällä)
Kouluttaja: Anna Väänänen

Tokoklinikalla paneudutaan osallistujien mahdollisiin ongelmakohtiin tai toivottuihin teemoihin. Myös vasta tokoa aloittelevat koirakot ovat tervetulleita! Klinikkakertojen välissä tehdään läksytreenejä kouluttajan ohjeilla. Ilmoita lomakkeella, millä tasolla treenaat koirasi kanssa ja mitä aiheita toivot koulutukseen! Treeniryhmä järjestelee ison kentän treenien aluksi ja palauttaa lopuksi halliin kaksi kenttää.

MILKA TAURUN VIRELUENTO & TOKOKOULUTUSPÄIVÄ

Sunnuntai 18.2.2024 n. klo 10-18 (luento klo 10-11)
Kouluttaja: Milka Tauru (Pawsiteam)
Mukaan mahtuu 10 koirakkoa (minimi 8-10 riippuen kuunteluoppilaiden määrästä)
Hinta: koirakkopaikka (=luento+treenivuoro) jäsenille 55 € ja -1p, ulkopuolisille 86 €.
Kuuntelupaikka (=luento ja halutessa muiden treenien seuraaminen) jäsenille 20 €, ulkopuolisille 30 €. Jäsenet etusijalla.
Ilmoittaudu tästä mukaan! Luennolle mahtuu vielä mukaan ja koirakkopaikalle otetaan varasijoille vielä ilmoittaumisia.

Koulutuspäivän aluksi pidetään tunnin pituinen hybridiluento erityisesti kiihkeiden koirien vireenhallinnasta. Luento sopii tokoharrastajien lisäksi myös esim. agilityn ja muidenkin lajien harrastajille. Voit osallistua pelkästään luennolle etänä/lähinä (voit myös seurata koirakkojen treenejä lähinä) tai ostaa koirakkopaikan, johon kuuluu myös luento. Koirakkopaikan ostaneille käytännön treeniaikaa on 30 min per koirakko, oman vuoron aiheita voi itse toivoa jo etukäteen. Koulutukselle on varattu koko halli.

TOKON ISON KENTÄN OMATOIMIRYHMÄ (täynnä)

Keskiviikkoisin 15.11.-20.12.2023 klo 19.30-21.00 (5 krt, ei treenejä 6.12.)
Vastuuhenkilö Marikki Mettinen

Omatoimiryhmässä ei ole koulutusta, vaan osallistujat liikkuroivat/avustavat vuorotellen toisiaan ennalta sovitussa järjestyksessä. Treenit soveltuvat kaikille ALO-EVL-tasoisille tokoilijoille. Treeneille on varattu iso kenttä, joten kentällä voi olla useampikin samaan aikaan. Varsinaisella omalla vuorollaan olevalle annetaan kuitenkin niin paljon tilaa ja rauhaa kuin on tarve koiran häiriöherkkyydestä riippuen. Hallissa on valmiina iso kenttä, joka palautetaan lopuksi kahdeksi kentäksi.


Tokon yhteinen vapaatreenivuoro Kirsu-hallilla

Tokon ison kentän yhteisvapaaharjoittelulle on varattu molemmat kentät parillisten viikkojen lauantai-iltoina klo 20:00-22:00 ja parittomien viikkojen sunnuntai-iltoina klo 20:00-22:00. Lisäksi tokolle on varattu joka kuukauden 1. perjantaina yhteisvapaaharjoittelu klo 17:00-19:00. Käytössä on silloin hallin molemmat kentät. Mahdolliset koulutukset menee yhteisvapaavuoron edelle, joten tarkistathan kalenterista tilanteen ennen kuin menet paikalle. Yhteisvapaatreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta. Lisää tietoja vapaaharjoittelusta löydät täältä. Vapaaharjoitteluoikeudella voit treenata Kirsu-hallilla myös aina kun Kirsujen kalenterissa on tyhjää, eli kun kenttiä ole varattu muulle toiminnalle.