Koulutukset

Koulutuspaikan saadakseen jäsenellä tulee olla kurssin kohdalla mainitut talkoopisteet pistesaldossaan.Tiedustelut vapaista paikoista yms. lisätiedot toko (a) lohjankirsut.fi tai kurssitiedoissa olevien lomakkeiden/yhteystietojen kautta.

Hei kirsulainen! Täyttyikö toiveittesi kurssi etkä mahtunut mukaan? Huoli pois, sillä irtopaikat tulevat kaupan Kirsujen tuntipörssiin, seuraathan sitä.

TOKON ALKEET (täynnä)

Parittomat torstait 11.4.-6.6.2024 klo 18.00-19.30
Kouluttaja: Anna Väänänen

Kurssilla tutustutaan tokoon lajina ja harjoitellaan lajin perustaitoja. Koirakot ovat yksi kerrallaan kentällä. Treenien aluksi agilitykenttä tyhjennetään esteistä. Kurssin viimeinen treenikerta on ulkona!

ISON KENTÄN OMATOIMITOKO (täynnä)

Torstaisin 4.4.-30.5.2024 klo 19.30-21.15
Kouluttaja: Kurssilla ei ole kouluttajaa, vastuuhenkilönä (poissaoloilmoitukset ym.) Marikki Mettinen

Kaikki ALO-EVL-tasoiset koirakot ovat tervetulleita mukaan! Kurssilla harjoitellaan tokoa isolla kentällä vuorotellen, mahdollisuuksien mukaan myös useampi koirakko kentällä samaan aikaan. Osallistujat liikkuroivat/avustavat toisiaan. Kurssille osallistuminen ei vaadi kokemusta liikkuroinnista. Häiriöherkille koirille varataan koko kenttä omalle vuorolle. Jokaisella treenikerralla tehdään myös yhteinen paikallaolo. Treeniryhmä järjestelee ison kentän treenien aluksi ja palauttaa lopuksi halliin kaksi kenttää.

Tokon yhteinen vapaatreenivuoro Kirsu-hallilla

Tokon ison kentän yhteisvapaaharjoittelulle on varattu molemmat kentät parillisten viikkojen lauantai-iltoina klo 20:00-22:00 ja parittomien viikkojen sunnuntai-iltoina klo 20:00-22:00. Lisäksi tokolle on varattu joka kuukauden 1. perjantaina yhteisvapaaharjoittelu klo 17:00-19:00. Käytössä on silloin hallin molemmat kentät. Mahdolliset koulutukset menee yhteisvapaavuoron edelle, joten tarkistathan kalenterista tilanteen ennen kuin menet paikalle. Yhteisvapaatreenivuorolle osallistuminen edellyttää hallin vapaaharjoitteluoikeutta. Lisää tietoja vapaaharjoittelusta löydät täältä. Vapaaharjoitteluoikeudella voit treenata Kirsu-hallilla myös aina kun Kirsujen kalenterissa on tyhjää, eli kun kenttiä ole varattu muulle toiminnalle.